Inner Soul (Chinese Geneeskunde)

Staat voor Innerlijke Ziel.
Balans van Yin en Yang. Balans die we door onze haastige levens omstandigheden vaak verwaarlozen. Waardoor er lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Door Tuina-behandelingen ontstaat er weer balans in je lichaam. De behandelingen zijn voor kinderen en volwassenen.Tuina (twiena) is een onderdeel van de Chinese Geneeskunde die al duizenden jaren wordt toegepast in de ziekenhuizen van China.

shutterstock_1006876729

Tuina

Deze behandeling bestaat uit een stevige massage- en druktechnieken om goed de diepte in te gaan. Dit stimuleert de acupunctuurpunten (drukpunten). Tijdens de behandeling kan er gebruik gemaakt worden van Cupping en/of Moxa

shutterstock_634924901

Kinder Tuina

Met Kinder Tui Na kun je problemen behandelen zoals slaapproblemen (onrustig slapen), verkoudheden, astma, atrofische eczeem, woede aanvallen, hoofdpijn. Kindertuina zorgt voor meer balans en rust in het lichaam.

shutterstock_640973782

Acupunctuur

Door middel van subtiele prikkelingen van naalden wordt er weer verbinding tot stand gebracht tussen je lichaam en geest zodat zij weer met elkaar kunnen communiceren. De energie gaat weer stromen.