Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandelingen die een stapje verder gaat. Laat je verwennen door een ontspannende gezichtsbehandeling, die een stapje verder gaat dan een gewone gezichtsbehandeling. Tijdens de gezichtsbehandeling gebruik ik het merk Phyto5. Dit product is gebasseerd op een bijzondere filosofie van 3000 jaar Oosterse wijsheid, gecombineerd met 40 jaar Westerse kennis en aromatherapie.
Door de energetische werking van Phyto5 gaat je energie weer stromen door je lichaam. Je ervaart dit ook tijdens de behandelingen en je ziet het aan de huid. Alles drait om Yin en Yang en de vijf elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water).

shutterstock_226817509

Iedere huid is uniek!

Bij elke behandeling bekijk ik welk element het beste past bij je huid en het seizoen. Naast het kijken naar je huid, bereken ik ook je bioritme. Dit doe ik aan de hand van je geboortedatum. Zo zie ik waar je mogelijke zwakke punten kunnen liggen en hoe de veroudering van je huid zich ontwikkelt. De kracht van Phyto5 is dat het preventief op je lichaam (alle energiebanen) werkt.
Door het gebruik van Phyto5 in de behandeling en thuis, pakken we problemen bij de basis aan met een mooi en duurzaam resultaat.

beauty-of-emotions-afbeelding

Beauty of emotion-behandeling

Beauty of emotion is een andere manier van werken. Het is een pure beleving. Dit ervaar je tijdens de behandeling. Het is een fysiek, energetische en emotionele verandering. Je kunt gemakkelijker spanningen loslaten en zo de weg vrijmaken voor een compleet gevoel van vrijheid en geluk in het moment. Bij deze gezichtsbehandeling kies je zelf het element dat past bij jouw gevoel. Voor thuis krijg je het serum mee, waardoor de behandeling wordt versterkt.

poster-bioritme2

Bioritme

Iedere huid is uniek. Aan de hand van je geboortedatum kunnen we je eigen persoonlijke bioritme berekenen. Aan de hand hiervan kunnen we je natuurlijke huidverouderingsproces zien die al bij je geboorte bepaald is. Problemen aanpakken bij de basis om zo tot een mooi en duurzaam resultaat te komen. Dat is de kracht van Phyto5.

Nieuwsgierig wat jouw eigen unieke bioritme is? Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Seizoensbehandeling

De Phyto 5 energetische kalender is gebaseerd op de Chinese jaarkalender. Daarop staan de verschillende energetische seizoenen aangeduid, op basis van de vijf elementen. Net zoals in onze westerse kalender zijn er vier hoofdseizoenen, die elk ongeveer 72 dagen duren.

  • Hout: de yang-energie breidt uit en de yin-energie krimpt. Dit is de lente.
  • Vuur: de yang-energie piekt en de yin-energie is op haar laagst. Dit is de zomer.
  • Metaal: de yang-energie krimpt en de yin-energie breidt uit. Dit is de herfst.
  • Water: de yin-energie piekt en de yang-energie is op haar laagst. Dit is de winter.
  • Het Aarde seizoen is het tussenseizoen wat volgt na elk hoofdseizoen. Dit is een overgangsperiode die viermaal per jaar voorkomt. Deze vormt het vijfde energetische seizoen en duurt telkens ongeveer 18 dagen.