18abrahamse_18

Wie ben ik?

Ruim 16 jaar heb ik, Sharon Abrahamse, mijn eigen bedrijf ‘Schoonheidssalon Sharon’. Met veel plezier ervaar ik hoe ik mensen laat ontspannen met mijn persoonlijkheid, warmte en interesse.En natuurlijk heerlijke gezichtsbehandelingen en massages.  In de loop van de jaren heb ik diverse workshops gevolgd o.a. HotStone, Kruidenstempel, oorreflex, voetreflex, penseelmassage. Ga zo maar door…

Opeens wilde ik meer in het innerlijke werken

Tijdens de massages voelde ik warmte, knopen en zag ik verkleuringen. Wat betekent dat? Wat zit daar achter? Welke emotie? Welk orgaan? Via een collega kwam ik de opleiding Tuina Masseuse tegen en dacht: ik ga het eerste jaar doen! Chinese Geneeskunde heeft mij altijd al getrokken. Dus de stap genomen en begonnen bij Total Health in Breda.

HBO Tuina Therapeut

Omdat de opleiding zo interessant was, ben ik doorgegaan met de volledige driejarige opleiding. Nu ben nu ik klaar en HBO Tuina Therapeut. Momenteel loop ik mee met de eerstejaars studenten als klassen assistent. Erg interessant om zo alle theorie nogmaals te horen en les te krijgen van een andere leraar, die weer nieuwe inzichten meegeeft. En het is erg leuk om de eerstejaars studenten te helpen.

Er staat nog meer op het programma

Dit jaar start ik de acupunctuur opleiding en daarna wil ik door stromen naar de Chinese voetreflex opleiding. Medische basiskennis staat ook nog op het lijstje, zodat klanten hun behandeling vergoed krijgen bij de zorgverzekering. Daarnaast heb ik nu de eerste module van Chinfood (5 elementenvoeding) van Yutta Koehler gevolgd.

Phyto5, Yin en Yang

Om mijn praktijk compleet te maken, was ik op zoek naar een product dat op basis van de 5 elementen (Chinese geneeskunde) werkt. Gelukkig heb ik het prachtige merk Phyto5 gevonden. Alles draait bij Phyto5 om balans, Yin en Yang. Dit betekent in het kort: de energie weer laten stromen in het hele lichaam.

Mijn plaatje is compleet

Schoonheidssalon Sharon is nu Praktijk Inner Soul & Beauty. Voor harmonie en balans in je lichaam. Van binnen en van buiten!

Kom gerust langs en ervaar een behandeling!

Hartelijk groet,

Sharon Abrahamse